Ideala in aplicatiile unde timpul de ciclu este esential. Datorita sistemului cu masa rotativa, eficienta automatizarii creste la 95% din timpul total de lucru. Celula robotizată de sudare WeldPro HP este un produs standardizat folosit pentru procesele de sudare cu arc electric. Masa de sudare este indexabila, robusta si rezistenta pentru încarcari mari, 900 kg. Prezinta o retea regulata de gauri, astfel incat dispozitivul de fixare a piesei poate fi plasat intr-o multitudine de variante. Aveti astfel flexibilitatea de a implementa proiecte la scara larga.

 

Automatizarea procesului de sudare este posibila cu surse de sudare de la Fronius sau Lincoln Electric. Gama de roboti industriali este iarasi una variata, cu modele de la producatori de top, special dedicati proceselor de sudare robotizata.

Pune-ti productia in miscare cu WeldPro HighProductivity si fii cu un pas inaintea concurentei. 

Avantaje & Benficii

Solutia a fost conceputa pentru a putea fi utilizata de operatori fara specializare in domeniul roboticii si a sudurii.

Cu ajutorul dispozitivului de invatare a punctelor, robotul  poate fi reprogramat foarte usor pentru a suda o noua piesa.

Masa indexabila ofera productivitate maxima procesului. Robotul are continuitate in procesul de sudare, astfel arcul electric este activ 95% din totalul timpilor de executie.

Pozitia celulei in hala de productie poate fi schimbata cu usurinta deoarece este construita pe un batiu solid. Trebuie conectata la sursele de energie si este pregatita de sudare.

Datorita procesului de sudare robotizat, calitatea cordoanelor de sudura va fi major imbunatatita. Se elimina porii si fisurile.

Se reduce la minim cantitatea de stropi aparuta in timpul procesului de sudare, astfel nu este necesara curatarea.

Usurinta cu care se realizeaza programele de sudare permite schimbarea frecventa a tipului de piesa.

Forma si dimensiunile celulei au fost proiectate astfel incat sa se economiseasca la maxim spatiul utilizat in hala de productie.

Se evita situatiile aparute din cauza accidentarilor, a opririlor neprevazute, a pieselor rebutate, rotirea personalului, etc.

Toate piesele sudate vor arata identic si vor avea aceleasi proprietati. Nu vor exista diferente de aspect si calitate.

Capacitati & Specificatii

Interesat de WeldPro HP?

-

Suntem aici Sa te ajutam

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi detalii legate de celulele robotizate.

Te tinem Informat

Promitem sa nu te te bombardam cu mailuri!

Aplica pentru job